Арсенал не срещна проблеми и победи категорично Бодьо/Глимт с 3:0 у

...
Арсенал не срещна проблеми и победи категорично Бодьо/Глимт с 3:0 у
Коментари Харесай

Арсенал прегази корави норвежци в Лига Европа

Арсенал не срещна проблеми и победи категорично Бодьо/Глимт с 3:0 вкъщи в мач от групова  " А " в Лига Европа.

Микел Артета пусна пробен състав, което обаче не се отрази изключително на класата на отбора. Еди Нкетия (23`) даде задатък на лондончани, а 5 минути по-късно Роб Холдинг удвои резултата. В 85-та минута Фабио Виейра довърши норвежците с трети гол.

Арсенал излезе напред в 25-ата минута, когато добра контраофанзива осъществена от Фабио Виейра и Габриел Мартинели прати топката в Киърън Тиърни в наказателното поле, той стреля в дясната греда, а там Еди Нкетия изцяло непокрит нямаше проблем да прати топката в мрежата за 1:0.
 Андерлехт - Уест Хям 0:1 в мач от Лигата на конференциите
Многомилионна покупка измъкна Уест Хям в Брюксел

Джанлука Скамака донесе успеха над Андерлехт

Само пет минути по-късно " артилеристите " вкараха и втори гол. Фабио Виейра центрира от ъглов удар, норвежците съумяха да изчистят топката и тя още веднъж попадна у него. Този път португалецът прати страховит пас в наказателното поле, а Роб Холдинг с глава направи 2:0.
 Снимка 590212
Източник:

Третият гол падна пет минути преди края, когато Фабио Виейра ознаменува положителната си игра с гол. Той обаче бе направен от резервата Габриел Жезус, който направи за смях бранителите на гостите, след което подаде на Виейра, който чакаше топката на опразнената врата към точката на дузпата. Португалецът нямаше по какъв начин да сбърка от тази позиция и я забоде под гредата.

Това бе втора поредна победа за Арсенал в Група " А " на Лига Европа, с което лондончани излязоха еднолично на върха в класирането с 6 точки и мач по-малко от Бодьо/Глимт с 4. В ранния дуел ПСВ Айндховен разруши с 5:1 като посетител Цюрих и събра актив от 4 точки. Следващата седмица Арсенал гостува в Норвегия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР